Gå til innhold

Hundene

Må nesten fortelle litt om våre to hunder.

Vi har en rottweiler tispe født i mars 2004. Mira kommer fra Kraftverket Kennel i Trysil. Rottweileren har ett ufortjent dårlig rykte, dessverre har jo denne rasen vært mye i belastede miljøer. Men jeg kan ikke tenke meg en bedre familiehund enn rottweiler.
Mira har en personlighet som er bare helt utrolig, hun er akkurat som en bestevenn. Hun trøster når noe er vondt, og gleder seg når ting er på topp. Hun beskytter lille søte, er det noe hun oppfatter som en fare for lille så er hun der garantert for å «advare» henne. Hun er bare det herligste vesenet jeg vet om. Skulle ønske alderen hennes hadde stoppet på 3 år så vi kunne ha henne for alltid. ❤

Verdens vakreste

Så har vi en liten Staffordshire bullterrier gutt ved navn Odin. Han ble født i november 2010. Han kommer fra privat oppdrett i Rognan. Denne gutten kom til oss i januar 2011 så vi er i opplæringsfasen enda. Denne gutten er fremdeles en liten demon som tygger stort sett alt han kommer over, kan nevnes at vi må bytte dørlister i gangen der de sover, og da er det ikke på ytterdøra, men han gnager bare for å gnage. Selv om det fremdeles er mye jobb igjen før vi har en hund som er så veloppdratt som Mira så er vi jo gla i han likevel da der han hopper og spretter rundt.

One Comment leave one →
  1. 5. mai 2012 10:56

    Ååå kor søte dej va ! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: