Gå til innhold

En ny natt, nye muligheter…

2. mai 2012

Siden det går trått med søvn om dagen har vi til det drastiske steg at vi faktisk har fått medisinsk hjelp… Frode sover som en stein (sammen med lillehjertet), og jeg ligger her fortsatt i kjelleren å vrir meg… Joda blir spennende det her!

Ligger her i grunnen og tenker at jeg må ha meg en rimelig underholdende hobby de neste ukene, man blir liksom litt lei av hjenedød paradise hotell alt som kan sees på nett tv også da på en måte!! Men på den annen side, PH gir deg ikke noe å tenke på, men d får bort tankene de 42 minutta og typ 13 sekund.

Forøvrig tenker vi så smått på å komme oss nedover igjen, hun savner skolen og hjemmeskole er greit det, men hun savner nok aller mest vennene sine. Ikke alle barn som synger bestevenn med Odd nordstoga når en venninne kommer tilbake. Hun var så vidt innom skolen forrige fredag (men d ble nok litt mye så fort) og jeg må nok ærlig innrømme at tårene mine rant, sånt varmer meg langt inn i ett mammahjerte…

Noen som har forslag til hobby til meg??? En som kanskje ikke trenger så mye plass???

20120503-005335.jpg

2 kommentarer leave one →
  1. Mariann permalink
    4. mai 2012 08:40

    Hekle, e det noke for dej? 🙂 Du kan hekle små brosjer og sånn… salgsvare også det.. Ej he ei bok du kan låne med enkle oppskrifter og tips.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: