Gå til innhold

Jeg er:

16. april 2012

Sur. Tverr. Lett å irritere. Kvervulerende. Humørsyk. Godtesyk. Brus lysten. Sugen på snacks. Sulten. Og hva betyr det?? Jo jeg er på slanker’n.

Blir mye gåing ettersom jeg ikke vil at mitt dårlige humør skal gå utover mine sine.

Men på grunn av min nedovergående vekt så har jeg også perioder der jeg er i veldig godt humør, for er ingen tvil å gå ned i vekt hjelper på trivsel, både når det gjelder med seg selv og med omgivelsene. Etter ett vekt tap på til nå 25 kilo siden januar så føler jeg meg jo mer fresh, komfortabel, oppegående og akseptert. Og ikke minst, lettere til sinns.
(Det er bare de bølgedalene der man skulle ønske at man kunne ta seg en stoooor sjokolade å kose seg med, altså jeg kan jo, men da ødelegger jeg jo hele opplegget!! Eller spise en stor biff med fløtepotet og bernaise…)

Alt har en positiv side, jeg har fått myyyye bedre kondis! Jeg gleder meg til snøen er borte så jeg kan gå på fjellet, og som nevnt i ett tidligere innlegg så skal jeg kjøpe meg ski til neste vinter. Og lillehjertet mitt trenger ikke lenger skjemmes over mamman sin. Hun vet det nok ikke selv, men hun er hovedgrunnen til min nye livsstil, og hun er grunnen til all sjokoladen jeg står over! Hun er i grunnen til det meste jeg gjør… og ikke gjør!

One Comment leave one →
  1. Silje Troy permalink
    16. april 2012 16:56

    Flinke deg snuppa! Stå på 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: