Gå til innhold

En aldri så liten utblåsning…

23. januar 2012

20120123-001659.jpg

Kjenner jeg blir kraftig provosert når folk kommer å påstår at hundene er kamphunder, drapsmaskiner, burde vært avlivet og den pakka der! Pressens skriverier om at desse rasene skambiter mennesker og andre vesen hjelper ikke akkurat på ryktet, men vi som har desse rasene vet at andre raser er like ille, de blir bare ikke lenka til rase når de biter, er det en golden (eller andre raser) som biter, vel da skrives det at det er hund (da tenker jo alle selvsagt rottweiler). Men folkens, få det inni de små grå at det er eierens uansvarlighet som gjør en hund farlig, det er ikke hunden selv…

Mira som er vår rottweiler er verdens snilleste og mest omgjengelige hund, og ja, hun beskytter familien sin! Odin på sin side, han er en liten ramp, men likevel en skikkelig godgutt! Han har hatt sin episode med en annen som ikke har vært like heldig, men jeg tenker at man kommer ikke trampende ubuden inn på andre sin eiendom med hund når man vet at det er andre hunder der som vil beskytte sin eiendom og sin familie. Sånt hadde iallfall ikke jeg gjort, uansett hvilken rase det er snakk om… Det er lov å tenke selv liksom!

Så kommer vi da til desse uvitende idiotene som sier at hundene burde vært ulovlig da de er kamphunder, skjerp dere!! For mitt vedkommende er ett hundeliv like mye verdt som ett mennskeliv, noen vil nok påstå jeg er gal, men da er jeg det da! Skal vi avlive mennsker for at de skader andre mennesker? Hunder vil gjerne leke med andre hunder, av og til kan leken bli voldsom av ulike grunner (feks ulik størrelse). Mennesker skader for at de har ett ønske om å skade! Vi mennsker er mye verre enn hunder, likevel har vi ikke dødsstraff i Norge verken for skading eller drap! Så om en hund dreper en annen hund, ja vi kan straffe han, men hvorfor i all verden skal vi drepe den?

Og til dere som nå tenker, jasså har hunden deres skadet eller drept andre hunder? NEI, det har de ikke!

I tillegg har vi de som mener at hunderaser ikke bør blandes for at da blir de ekstra farlig, tror ikke de tenker før de uttaler seg jeg!! Leste en kommentar på facebook i dag der det var snakk om en blandingshund som hadde angrepet, han som eide hunden som ble angrepet (selv eier av rottweiler) som ble angrepet mente det var en staffblanding (rottweiler/amstaff) og mennesket klarer å uttale at man blander ikke sånne raser da det er to raser som lett blir kamphunder! Kjære menneske med din uvitende kommentar: Føler det må gjentas i det uendelige, men det er eieren og dens oppdragelse på hunden som gjør at en hund blir farlig, det er ikke noe som ligger i hundens natur bare for at den er feil blandet!! Samme menneske presterte også å komme med: «hunden burde vært avlivet, tenk om det hadde vært barn der!» Fordiom en hund angriper en annen hund så trenger han ikke være i stand til å angripe ett barn, det er laaaaaaaangt mellom en hund og ett barn! ÅHHHH… jeg blir så provosert! Det skal sies at denne uvitende kommentaren til dette menneske var det som fikk det til å koke over for meg i dag!!

No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: